Details

🇳🇱

Gevolgen van Brexit | Brexit-loket

Category Business, Professionals & Services » Trade Promotion Organization
Website
Gevolgen van Brexit | Brexit-loket
Visit Website
Domain Popularity 10
alexa
Member or Free Listing freelisting
Company Name Brexitloket
Purpose of Listing Expansion Into Export Markets
Description Of Offer/Request Na 29 maart 2019 is Brexit een feit. Dan verlaat het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie. De regelingen die bij handel tussen EU-landen onderling gelden, gelden straks niet meer voor de handel met het VK. Daar moeten dus nieuwe afspraken over gemaakt worden.
Het Verenigd Koninkrijk wordt een land buiten de EU

Na 29 maart 2019 maakt het VK geen deel meer uit van de EU. Vanaf dan ziet de EU het VK als een land buiten de EU en gelden dezelfde regels als voor andere landen buiten de EU. Wel zetten de EU en het VK zich in om afspraken te maken over de toekomstige relatie en bijvoorbeeld tot een handelsakkoord komen.
Harde of cliff-edge Brexit?

Een harde Brexit is een Brexit waarbij het VK de Europese interne markt en de Europese douane-unie verlaat. Als we kijken naar wat het VK heeft aangegeven in de onderhandelingen, lijkt het VK aan te sturen op een harde Brexit. Dit betekent dat u in de toekomst te maken krijgt met de douaneprocedures en importtarieven. En met andere extra handelsbelemmeringen.

In het geval van een ‘zeer harde’ Brexit, ook vaak het cliff edge scenario genoemd, ligt er geen overeenkomst en dan valt alle handel tussen het VK en de EU onder de regels van de Wereldhandelsorganisatie (WTO). Dat betekent importtarieven en controles bij de grens.

Stijgende kosten dus. Het is belangrijk om nu al na te gaan wat dat straks voor uw handel kan betekenen. Met welke administratieve zaken krijgt u te maken? Welke investeringen moet u doen in software, personeel en logistiek? Wat verandert er aan de grens? En verandert uw kostprijs? Heeft het zin een vestiging in het VK te openen? Of voorraad gaan houden.

Wat de uitkomst van de onderhandelingen ook is, zeker is dat het VK de EU verlaat. U moet zich dan al voorbereiden op zakendoen met een land buiten de EU. Als u daarbij uitgaat van een cliff-edge Brexit, bent u goed voorbereid. Doe onze Brexit Impact Scan, zo brengt u de (mogelijk onverwachte) gevolgen voor u in kaart.
Infokaart cliff-edge Brexit

Ondernemersorganisatie VNO-NCW toont u een Infokaart met een overzicht van wat een cliff-edge Brexit (Brexit zonder akkoord) kan betekenen.
Point of Delivery =====
Business Type Export Trade
Our current export markets are ENTIRE EU EUROPEAN UNION
We want to expand our exports into WORLDWIDE
Tags
Address Laan van Meerdervoort
Den Haag
Netherlands
loading...
Phone Number 0031800-023 5327
Views 177 views, 0 incoming clicks. Averaging 0 views and 0 incoming clicks per day.
Listing Owner admin
Submission Date Nov 12, 2018 (Edited Nov 14, 2018)
Similar Listings
What will happen to UK imports and exports after Brexit? | The Week UK What will happen to UK imports and exports after Brexit? | The Week UK
Will Brexit offer more opportunities for UK trade?
Countdown to Brexit: UK imports and exports in six charts - BBC News Countdown to Brexit: UK imports and exports in six charts - BBC News
Theresa May says trade should continue as it is for two years post-Brexit – but what do the UK’s trading relationships look like at the moment?
musicmanagersforum.co.uk - de beste bron van informatie over musicmanagersforum. musicmanagersforum.co.uk - de beste bron van informatie over musicmanagersforum.
mond.org - Deze website is te koop! - de beste bron van informatie over mond. mond.org - Deze website is te koop! - de beste bron van informatie over mond.
Rating
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 based on 0 votes.
<< November 2020 >>
SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930


Members currently reading this thread: